KONTAKTOPLYSNINGER

Kantar Gallup A/S

Rådhuspladsen 45

1550 - København V.

Tlf: +45 39 27 27 27

Email: kontakt@kantargallup.dk

 

KANTAR GALLUP

Kantar Gallup leverer markedsbaseret rådgivning

Som markedsledende analyse- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, er vi forrest i udviklingen af avancerede analysemodeller, digitale løsninger, teknologier og ydelser, som omdanner information til beslutningsklar viden.

Kantar Gallup har siden 1939 gennemført undersøgelser i Danmark og er i dag Danmarks største analyse- og rådgivningsvirksomhed med markante specialister, som dagligt hjælper vore kunder til at tage de helt rigtige markedsmæssige beslutninger.

 

KANTAR

Kantar Gallup ejes af Kantar, der er en af verdens førende leverandører af indsigt, analyse og konsulentydelser. Kantar har mere end 30.000 ansatte og leverer afgørende viden til vores kunder i mere end 100 lande på baggrund af en bred vifte af opdaterede værktøjer tilpasset det enkelte marked og den enkelte kunde.
Kantar indgår i WPP-koncernen og leverer strategisk rådgivning til over halvdelen af virksomhederne på Fortune Top 500-listen.

Besøg Kantar her

WPP

WPP er en af verdens største kommunikationsvirksomheder med et globalt netværk af ydelser indenfor reklame, medier, analyse, design og PR. Kunder hos WPP får med udgangspunkt i koncernens globale kompetencer og ressourcer adgang til konsulenttjenester og rådgivning i verdensklasse. Alle virksomheder i WPP-regi har sin egen distinkte identitet og speciale.

Besøg WPP her