SHOPPER-ANALYSE

Vores nyskabende palet af kvalitative og kvantitative værktøjer hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger for dine produkter på tværs af alle kontaktpunkter med forbrugerne i butikken og udenfor butikken. Ring og hør nærmere.

Camilla Olsson

Senior Research Executive

+45 39154416

Vi giver dig en dybere forståelse for hvornår, hvor og hvordan du kan påvirke shoppernes købsbeslutninger og hjælper dig med at styrke din shopper-marketing. Vi anvender observationsstudier og interview i butikker, virtual reality-forretninger, mobile forbrugsdagbøger, e-handelsevaluering og mange andre innovative værktøjer til at belyse beslutningsprocessen hos forbrugerne og giver dig de bedste genveje til at øge din vækst.

 

 

Planlægning

  Planlægning

Påvirk shopperen på "the path to purchase"

Connected Shopper kortlægger shopper-rejsen, der forbinder de 6W'er (Who, When, Where, What, Why, hoW) med de kontaktpunkter, der driver købsbeslutninger - i og udenfor butikken.

 

 

 

Aktivering

  Aktivering

Skab vækst for produktkategorier og specifikke varemærker

Shopper Decisions identificerer hvordan forbrugerne træffer beslutninger i indkøbsprocessen. Shopper Decisions hjælper med at skabe vækst for produktkategorier ved at gøre det lettere for shopperne at handle, og for specifikke varemærker gennem forbedret kommunikation og POS-materiale ved tidspunktet for købsbeslutningen.

 

Find produktkategori- og varemærkevækst i e-handel

At finde vækst i e-handel kan være en reel udfordring, når du ikke ejer eller kontrollerer de online platforme, på hvilke dine mærker sælges.

eCommerce Decisions hjælper dig at påvirke shoppere og øge online-salget ved at identificere og prioritere markedsføringsinitiativer, der vil skabe vækst for både produktkategori og varemærke.

 

 

  Aktivering
   

 

 

 

Test

  test

Sikrer, at kun de rigtige initiativer implementeres i indkøbssituationen

Shopper Tester afslører, hvordan shoppere eller online-shoppere vil reagere på ændringer på pakke, hyldelayout eller POS-materiale ved at teste disse i et virtual reality-miljø.

 

Bo Elvers

Associate Director

+45 29842596