SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL FINANSSEKTOREN

Markedet er i konstant forandring, og vi har overblikket. Ring til os og lad os hjælpe dig med at identificere dine muligheder i markedet.

Bo Elvers

Associate Director

+45 29842596

Vi hjælper banker, pensions- og forsikringsselskaber, fonde, investeringsselskaber og andre finansielle organisationer med at udvikle deres markedsføring, styrke deres brands og skabe grundlag for produktudvikling.

Kantar Gallup har en bred palette af værktøjer, vi kan tage i brug for at tilpasse analyse og rådgivning til lige præcis dit behov. Vores forskellige kundetilpassede løsninger til den finansielle sektor integrerer forretnings-problemstillinger og markedsanalyse med dybdegående indsigt i, hvordan kundeoplevelsen kan optimeres for at skabe vækst.

Vores trin-for-trin tilgang til udvikling af nye produkter fremhæver de mest bæredygtige muligheder for innovation, og vores løsninger til brand positionering og touchpoint management er værdifulde værktøjer, der hjælper vores kunder til at fastholde og til at tage nye markedsandel – både på privatmarkedet og business markedet.

Kontakt os for at høre mere om f.eks. brand opbygning, touch point management, optimering af kampagner, kundetilfredshed, arbejdet med interessentgrupper, kunderejser, innovation, produktoptimering og prisfastsættelse, digitale trends, finansiel forbrugeradfærd og meget meget mere.

Bo Elvers

Associate Director

+45 29842596