SKAL DER NYE VARER PÅ HYLDERNE FOR AT SKABE VÆKST?

Tror du, at din virksomhed kan skabe vækst ved at markedsføre nye produkter? Ring til os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den rette strategi

Bo Elvers

Associate Director

+45 29842596

Udvidelse af produktkataloget giver vækst

Nye produkter og tjenester er grundlaget for al forretning, men vi lever i en verden, hvor mere end 80 % af nye produkter fejler. Hos Kantar Gallup ved vi, hvordan vi skal hjælpe vores kunder gennem de betragtelige forhindringer som nyudvikling byder på, og vi kan hjælpe med at lægge en strategi for den rette udvidelse af produktkataloget.

Vores skræddersyede tilgang identificerer en ny idés potentielle gennemslagskraft på markedet helt fra begyndelsen samt den forventede, samlede effekt på jeres eksisterende produktportefølje. Vores værktøjer giver jer mulighed for helt fra begyndelsen at målrette jeres udviklingsarbejde mod de koncepter, der har det største succes-potentiale, og vi leverer præcise retningslinjer for udviklingsarbejdet samt virkningsfulde lanceringsstrategier, der resulterer i reel omsætningsvækst for hele jeres virksomhed.

Bo Elvers

Associate Director

+45 29842596